Hoppa till innehåll

Om mig

Jag är en medelålders man som på denna blogg stundtals publicerar mina samtida tankar om aktuella samhällsfrågor. Växte upp och bodde  i Hökarängen till 1973.  Bor sedan 2009 åter i Stockholm, denna gång i Farsta. Har tidigare bott 10 år i Norrtälje och dessförinnan i Haninge. Jag har tre vuxna döttrar och två barnbarn.

Är numera verksam som föreläsare och utbildare i jämställdhetsfrågor såväl nationellt som internationellt. Har sedan 1974 varit aktiv i olika jämställdhetsfrågor i kombination med mina olika yrkesroller.

Jag har tidigare mestadels arbetat med fastighetsfrågor och journalistik, men har även under kortare perioder varit hemvårdsbiträde, konduktör, försäkringstjänsteman och bussförare.

Har sedan 13 års ålder i perioder varit politiskt aktiv och även haft kommunala förtroendeuppdrag som fritidspolitiker Haninge och Norrtälje. Var även under 4 år  (1999-2002) verksam som politiskt sakkunnig i jämställdhetsfrågor hos Margareta Winberg. Representerar numera Vänsterpartiet i Farsta Stadsdelsnämnd som fritidspolitiker.  Är på min fritid verksam även i andra folkrörelser och föreningar .

Skriv gärna kommentarer till mina ”tankar om samtiden” eller skicka ett mail direkt till lars.back(at)yahoo.co.uk.  Annonyma kommentarer publiceras inte.

Lars Bäck

%d bloggare gillar detta: